Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Neutral Waspoeder kleur (1188g)

1188g
€ 6.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Neutral Waspoeder zonder parfum voor een schone en frisse gekleurde was
• Neutral Kleur Wasmiddel is hypoallergeen en kleurstof- en parfumvrij
• Waspoeder voor de gevoelige huid - dermatologisch getest en goedgekeurd
• Neutral wasmiddelen zijn vrij van parfum, kleurstof en bleekmiddel
• Neutral waspoeder kleur verwijdert vlekken effectief
• Neutral waspoeder houdt de was langer stralend
De geur van frisse, schone was is een van de beste momenten die er is. En ook wanneer je een gevoelige huid hebt, wil je dit moment blijven creëren. Neutral Kleur Parfumvrij Waspoeder helpt hierbij. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Neutral Kleur Wasmiddel is hypoallergeen en kleurstof- en parfumvrij. Neutral geconcentreerd wasmiddel is geschikt voor de gekleurde was. De parfumvrije formulering maakt je kleding effectief schoon en is bovendien mild voor je huid en voor je kleding. Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Kleur Parfumvrij Waspoeder verwijdert vlekken effectief en houdt de kleur van je was langer stralend. Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden! Ga naar de website van Neutral, voor meer informatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Neutral
SKU
879934
EAN
8712561475877
Inhoud
1188g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95