Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Neutral Wasmiddel vloeibaar hoofdwas wit (1000ml)

1000ml
€ 8.64
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken, het is bovendien mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.
• Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel voor een schone en frisse witte was
• Neutral Wit Wasmiddel is hypoallergeen en kleurstof- en parfumvrij
• Wasmiddel voor de gevoelige huid - dermatologisch getest en goedgekeurd
• Neutral Vloeibaar Wasmiddel bevat 0% kleurstof en 0% parfum
• Verwijdert vlekken effectief, zelfs op lage temperaturen (30 graden)
• Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel houdt de was langer stralend
Het ruiken van de geur van frisse en schone was is een van de beste momenten die er is. En ook wanneer je een gevoelige huid hebt, wil je dit moment blijven creëren. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel helpt hierbij. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Neutral Wit Wasmiddel is hypoallergeen en kleurstof- en parfumvrij. Het wasmiddel is geschikt voor de witte was. De parfumvrije formulering maakt je kleding effectief schoon en is bovendien mild voor je kleding en voor je huid. Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel verwijdert vlekken effectief door krachtige enzymen en houdt de kleur van je was langer stralend. Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden! Ga naar de website van Neutral, voor meer informatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Neutral
SKU
931351
EAN
08720181212642
Inhoud
1000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95