Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Neutral Baby shampoo (250ml)

250ml
€ 7.19
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Parfumvrij en bevat 0% kleurstof
• Neutral Baby Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik
• Mild, hypoallergeen en dermatologisch getest
• Milde verzorging voor het gevoelige hoofdhuidje van je baby
• Voor heerlijk zachte haartjes van je baby
• Neutral Baby Shampoo is ook als wasgel te gebruiken
Neutral Parfumvrije Baby Shampoo reinigt het haar en het babyhuidje op milde wijze. Neutral Baby bestaat uit een complete babyverzorgingslijn met 0% parfum en 0% kleurstof. Bovendien zijn alle Neutral babyproducten zeepvrij, hypoallergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Met de Neutral babyverzorgingslijn kun je je kindje van top tot teen verzorgen. Er is namelijk een Neutral baby shampoo, wasgel, crème, huidolie en er zijn zelfs babydoekjes. Vooral voor het gevoelige huidje is de baby shampoo van Neutral de ideale verzorging. De shampoo bevat 0% parfum en 0% kleurstof en daarmee is de kans op huidreacties beperkt tot een minimum. Na het wassen met Neutral Parfumvrije Baby Shampoo heeft je kleintje weer een knuffelzacht en heerlijk ruikend hoofdhuidje, waar je de rest van de dag van kunt genieten. De shampoo kan ook worden gebruikt om de huid van je kleintje te wassen. Door de speciaal voor baby’s samengestelde ingrediënten, zorgt het voor een soepel en ultiem verzorgde huid. Heeft je kindje vaak last van de oogjes na het wassen van de haren met shampoo? Kies dan voortaan voor Neutral Parfumvrije Baby Shampoo, die zo mild is dat je kleintje er weinig tot geen last van ondervindt. De perfecte shampoo voor ieder hoofdhuidje, de perfecte shampoo voor jouw kleintje. Neutral, dat voelt goed. Voor meer informatie, bezoek www.Neutral.nl.

Overige informatie over dit product

Merk
Neutral
SKU
878120
EAN
5740500004904
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95