Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Kneipp Massageolie Amandel mini (20ml)

20ml
€ 1.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Kneipp mini massageolie Soft Skin - Amandelbloesem

ERVAAR PURE ONTSPANNING MET KNEIPP® MINI MASSAGEOLIE SOFT SKIN.

    • Met 95% natuurlijke plantaardige oliën
    • Met jojobaolie, amandelolie en vitamine A en E
    • Bijzondere verzorgende geur
    • Maakt de huid zacht en soepel

De intensief verzorgende Kneipp mini massageolie Soft Skin - Amandelbloesem voedt de droge en gevoelige huid en geeft de huid tijdens de massage haar natuurlijke soepelheid terug. Deze hoogwaardige formule met amandelolie, jojoba en vitamine A en E beschermt de huid tegen uitdrogen en schadelijke invloeden van buitenaf. De bijzondere geur betovert je zintuigen en zorgt voor pure ontspanning. Vochtregulerende amandelolie en voedende zonnebloemolie zijn belangrijk voor het herstel van de huid. Het natuurlijke verzorgende effect wordt compleet door celbeschermende vitamine E.

GEUR: Dit product heeft een verzorgende amandelbloesem geur.

Dit product is geschikt voor alle huidtypen.

    • Succesvol dermatologisch getest
    • Zonder minerale oliën, parabenen, siliconen, microplastics en dierproefvrij

Kneipp biedt al meer dan 130 jaar hoogwaardige verwenproducten op basis van planten en kruiden; het beste uit de natuur gecombineerd met het beste uit de wetenschap. Elk product heeft een specifieke werking en geur en zorgt voor een prettig gevoel. De producten van Kneipp worden ontwikkeld door ervaren huidspecialisten en natuurwetenschappers en staan bekend om hun werkzaamheid, uitstekende geur en goede huidverdraagzaamheid. Alles om jou een optimaal verwenmoment te bieden met de kracht van de natuur. Kneipp volgt een eigen productfilosofie met strenge veiligheidsvoorschriften en streeft naar de optimale balans tussen huidverdraagzaamheid en gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dit alles met respect voor mensen en dieren en met een ambitieuze duurzaamheidsstrategie voor de toekomst. 

“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven, heeft de natuur ons in overvloed gegeven.”

(Sebastian Kneipp)

Ingredienten
Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Limonene, Linalool, Coumarin, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum (Fragrance), Tocopherol.

Gebruik
Breng de olie aan op de huid en met zacht draaiende bewegingen inmasseren.

 


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Kneipp
SKU
863035
EAN
4008233019413
Inhoud
20ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95