Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Chi Tea tree (eerste hulp) (20ml)

  € 14.95
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Tea tree olie staat al eeuwen bekend als wonderolie vanwege de brede inzetbaarheid bij allerlei huis-, tuin- en keukenkwaaltjes. Deze olie zou iedereen als eerste hulp in huis moeten hebben. De krachtige werking wordt gecombineerd met een grote mate van huidvriendelijkheid. Hierdoor is de olie breed inzetbaar: van puistjes tot lipblaasjes en van haarverzorging tot kalknagels.

  • Breed inzetbare eerste hulp olie
  • Krachtige werking en huidvriendelijk
  • O.a. bij een rode huid, puistjes, lipblaasjes en kalknagels.
  • Luchtzuiverend
  • 100% puur en biologisch
  • De hoogste kwaliteit uit Australië

Vooral in de huidverzorging blijkt tea tree olie van grote waarde. Gebruik de pure tea tree olie als ingrediënt en meng de olie dus voor gebruik met een vette plantolie, pakking, massageolie, voetenolie, badolie, balsem of shampoo:

Ingredienten
Melaleuca alternifolia.

Gebruik
Essentiële oliën zijn sterk geconcentreerde stoffen en daardoor gebruik je ze nooit puur op de huid. Voor veilig gebruik meng je een essentiële olie met een vette plantolie als basis. 

Spelregels en houdbaarheid: 
Gebruik niet te veel: tel de druppels. Meer druppels werkt meestal niet sneller of beter.
Maak het flesje binnen negen maanden na opening op als je tea tree op de huid gebruikt. Alleen als je de olie verdampt, mag de olie ouder zijn (maximaal twee jaar). Bij verdamping bepaalt de neus of de olie nog goed genoeg ruikt. Tip: schrijf op het etiket de datum van opening.
Heb je een gevoelige of allergische huid, dan is het een goed idee om een huidtest te doen. Doe één of twee druppels op een pleister en plak deze aan de binnenkant van je onderarm of op je handrug. Houd de plek 24 uur droog. Heb je na 24 uur geen reactie, dan ben je waarschijnlijk niet allergisch voor tea tree.
Gebruik tea tree alleen inwendig als je advies hebt ingewonnen van een deskundig natuurgeneeskundig therapeut of een gekwalificeerde aromatherapeut.

Bewaaradvies
Essentiële oliën zijn gevoelig voor licht, lucht en hoge temperaturen. 
Bewaar de olie op een donkere en droge plaats met een koele en gelijkmatige temperatuur.

Waarschuwingen
Giftig bij inslikken. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën.

Fabrikant:
Chi International BV
Koele Mei 42
4816 JD Breda

Overige informatie over dit product

Merk
Chi
SKU
113306
EAN
8714243000018
Inhoud
20ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95