Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Care For Women Personal gel (100ml)

100ml
€ 28.25
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Een droge vagina en pijn bij het vrijen zijn veelgehoorde klachten tijdens de overgang. Door de daling van het hormoon oestrogeen neemt de vochtigheid van het slijmvlies af.


De Personal gel is een speciaal ontwikkeld glijmiddel dat niet plakt, niet uitdroogt en heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Women’s Personal gel houdt de kwetsbare huid van de vagina in conditie, is verzorgend en kan zelfs gebruikt worden als massage olie.


In de praktijk wordt de Personal gel soms ook gebruikt bij huidaandoeningen als eczeem. Wij adviseren dan wel eerst het product heel voorzichtig op een klein stukje huid te testen, om te zien of het effect heeft.


Gebruik : Bij vagina droogte en als glijmiddel tijdens het vrijen


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Samenstelling : Dimenthicone Dimethiconal Cyclomethicone


Extra informatie : Allergievrij Vetvrij Geurloos Vrij van conserveringsmiddelen Niet getest op dieren


Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
877679
EAN
8717154030792
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95