Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Care For Women Menopause forte (60ca)

60ca
  € 59.70
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Women’s Menopause Forte is een krachtige formule die helpt bij matige tot hevige overgangsklachten, zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en innerlijke onrust. Ook helpt deze formule indien sprake is van een veelvuldigheid aan klachten, vanwege het brede werkingsmechanisme van de Women’s Menopause Forte.


Tijdens de overgang neemt de productie van het hormoon oestrogeen af. Oestrogeen beïnvloedt veel functies van het lichaam (denk bijvoorbeeld aan het hart, bloedvaten, hoofd en botten). Daarom is het vaak even wennen voor het lichaam om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie. Dat het lichaam hierop reageert, kan je merken aan de bekende, maar lastige overgangsverschijnselen. Denk maar eens aan opvliegers, vermoeidheid of stemmingswisselingen. Dit ingrijpende veranderingsproces beïnvloedt ook de temperatuurregeling in het lichaam. Simpel gezegd raakt de thermostaat door de wisselende oestrogeentoevoer in de war. Hierdoor kun je overdag opvliegers krijgen en ‘s nachts erg zweten, waardoor je je moe, prikkelbaar en onrustig voelt.


Women’s Menopause Forte is een uitgebalanceerde, brede formule met o.a. Kudzu Root als fyto-oestrogeen, maar ook met Salvia, Maca, Angelica sinensis en Hamamelis. Het is ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring van Care for Women: de specialist op het gebied van vrouwengezondheid. Je kunt Women’s Menopause Forte tijdens de hele overgang blijven gebruiken, zodat je kunt blijven genieten van de leuke dingen in het leven!


Aanbevolen dosering : 1 capsule per dag. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling Maca (Lepidium Meyenii) 187,5 mg
Kudzu root extract (40% isoflavonen) 125 mg
Dong Quai (Angelica sinensis extract) 100 mg
Hamamelis virginiana droog extract (Witch hazel) 50 mg
Salvia officinalis (Salvia officinalis extract) 37,5 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI) 1,4 mg 100%

Hulpstoffen : Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule) Silicium dioxide (anti-klontermiddel) Microcrystallijne cellulose (vulmiddel) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
814386
EAN
08717154030839
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95