Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Zwitsal Creme zeep pomp (250ml)

250ml
  € 3.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • • Zwitsal Crème Zeep Pomp voor de dagelijkse hygiëne
  • • Verbeterde Zwitsal Crème Zeep in onze mildste en zachtste verzorging ooit
  • • Een voedende crème zeep met huideigen ingrediënten en huidvriendelijke pH
  • • De zachte crème zeep bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers
  • • Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige babyhuid
  • • Een crème zeep voor je baby, met de vertrouwde geur van Zwitsal


Kleintjes zijn vaak druk bezig met het verkennen van de wereld om zich heen. Ze raken van alles aan en pakken alles wat ze kunnen vinden vast. Natuurlijk wil je dat ze dit zo veilig mogelijk kunnen doen. Het is daarom belangrijk dat je er al vroeg voor zorgt dat hun kwetsbare huidje voldoende bescherming krijgt. Deze verzorgende crème zeep is ideaal voor de dagelijkse hygiëne van de handjes en het huidje. Bovendien is de crème zeep makkelijk in gebruik door de handige pomp. Zwitsal Crème Zeep zorgt dan ook gegarandeerd elke keer voor een leuk momentje voor jezelf en je baby. De crème zeep voedt en verzorgt de huid, zodat deze heerlijk zacht en sterk aanvoelt. Zo beschermt de hydraterende werking tegen het uitdrogen van de huid door de natuurlijke vochtbalans hiervan in stand te houden. Deze verzorgende Crème Zeep zorgt voor een hygiënisch schoon babyhuidje. Een belangrijke eigenschap van Zwitsal Crème Zeep is dat deze mild is voor het kwetsbare huidje van je baby. De verbeterde Zwitsal Crème Zeep is onze mildste verzorging ooit en zacht voor de gevoelige babyhuid. De voedende crème zeep heeft een huidvriendelijke pH en bevat huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar. De crème zeep bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers en is dermatologisch getest. De crème zeep is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De verbeterde Zwitsal Crème Zeep is onze mildste en zachtste verzorging ooit, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal. Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over de verbeterde Zwitsal producten.

Overige informatie over dit product

Merk
Zwitsal
SKU
944623
EAN
08720181144509
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95