Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Zantac Snel (20kt)

20kt
€ 9.29
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

Zantac snel is een gecertificeerd medisch hulpmiddel waarvan de veiligheid en doeltreffendheid beoordeeld zijn onder de Europese Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG

Ingrediënten
Phycodol, een extract uit bruine algen, natriumbicarbonaat, claciumcarbonaat, sorbitol, pepermuntaroma, tricalciumfosfaat, magnesiumstearaat, sucralose en microkristallijne cellulose.

Samenstelling:
Zantac snel kauwtabletten bevat Phycodol, een gepatenteerde formule gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig extract uit bruine algen. Dit alginaat vormt een sterke beschermende laag boven de maaginhoud om te voorkomen dat maagzuur ontsnapt naar de slokdarm en te beschermen tegen pijn en ongemak. De effectieve natuurlijke formule is suikervrij en wetenschappelijk bewezen.

Gebruik:
Volwassenen en kinderen van 12 jaar: wanneer de symptomen zich voordoen, neem 2 tot 4 tabletten na de maaltijden of voor het slapengaan. Neem niet meer dan 16 tabletten per dag. Zantac snel kauwtabletten kunnen gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoeding.
Kinderen jonger dan 12 jaar: alleen innemen na medisch advies.
Kauw de tabletten goed fijn voordat u ze doorslikt.
 
Fabrikant
Omega Pharma BV
Kralingseweg 201
3002 AP Rotterdam
 

Overige informatie over dit product

Merk
Zantac
SKU
900769
EAN
8710537790603
Inhoud
20kt

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95