Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Wilkinson Hydro 5 groomer apparaat (1st)

1st
€ 17.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Refresh your style! De HYDRO 5 Groomer is een 4-in-1 scheersysteem dat de voordelen van verschillende styling-tools met elkaar verenigt: hij trimt, scheert, stylt en hydrateert de huid.


Ingebouwde trimmer: de compacte trimmer maakt moeiteloos elke baardstijl mogelijk. Met de in hoogte verstelbare kam-opzet kan de baard op drie verschillende lengtes getrimd worden.


5 UltraGlide® mesjes: de innovatieve Skin Guards op de 5 UltraGlide® mesjes trekken de huid strak en verminderen de wrijving op de huid. Dat zorgt voor meer comfort tijdens het scheren.


Hydraterend gel-reservoir*: de HYDRO 5 Groomer heeft geen glijstrip als andere scheersystemen, maar een innovatief gel-reservoir*. Dit wordt door water geactiveerd en zorgt voor 40% minder wrijving**. De geavanceerde gelformule met Aloë vera en vitamine E bedekt de huid als een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen. Bovendien wordt de huid tijdens het scheren gehydrateerd. * hydrateert de huid tijdens het scheren ** Gemiddeld vs. Quattro Titanium glijstrips


Flip Trimmer: scheren met precisie op de moeilijk bereikbare plekjes. Simpelweg het gelreservoir met de duim terug klikken.


Overige informatie over dit product

Merk
Wilkinson
SKU
844531
EAN
4027800138609
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95