Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

WELEDA Baby buikjesolie (50ml)

50ml
€ 13.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Voor een ontspannende buikmassage. Helpt bij darmkrampjes. Samenstelling van Zoete amandelolie, compositie van natuurlijke etherische oliën kardemom, majoraan en roomse kamille.

Darmkrampjes zijn één van de meest voorkomende babykwaaltjes. Bijna elke baby heeft er weleens last van. Ze ontstaan omdat de darmflora van baby’s nog niet geheel ontwikkeld is. Een preventieve, zacht verzorgende buikmassage met Baby Buikjesolie biedt verlichting. Puur natuurlijke amandelolie en natuurlijke etherische oliën zoals kardemom en majoraan ondersteunen de spijsvertering. Daarnaast brengt de geur van Roomse kamille je baby tot rust.

Hoe te gebruiken
Verwarm wat Baby Buikjesolie in je handen en masseer zacht vanaf de navel in steeds grotere cirkelbewegingen met de klok mee.

Weleda Babyverzorging bevat uitsluitend heilzame, natuurlijke ingrediënten die de babyhuid verzorgen vanaf de eerste dag. De producten zijn samengesteld voor de meest gevoelige babyhuidjes en ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen en apothekers.

Ingredienten : Amandelolie, compositie van natuurlijke etherische oli‰n*, limonene*, linalool*.*verkregen uit natuurlijke etherische oli‰n

Overige informatie over dit product

Merk
Weleda
SKU
720559
EAN
04001638095082
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95