Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Unicare Alles-in-een vloeistof harde lenzen (240ml)

240ml
€ 9.27
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Unicare alles-in-een lenzenvloeistof voor harde lenzen, is een vloeistof die geschikt is voor het dagelijks schoonmaken, reinigen, bewaren en inzetten van harde contactlenzen.

Toepassing
Geschikt voor het dagelijks schoonmaken, reinigen, bewaren en inzetten van harde contactlenzen.

Bestanddelen
Bactac 0,03%

Gebruik
Unicare alles-in-één vloeistof voor is een uitgekiende vloeistof die met behulp van filtratie gesteriliseerd is. De vloeistof is geschikt voor het dagelijks schoonmaken, reinigen, bewaren en inzetten van zuurstofdoorlatende harde contactlenzen. Het is in principe geschikt voor alle soorten zuurstofdoorlatende harde contactlenzen. Het verzekert een optimale desinfectie door Bactac. Het patenteerde Bactac bevat een natuurlijk ingrediënt, afkomstig van de kokosnoot. De vloeistof is zacht voor de ogen door de neutrale pH waarde. De pH waarde is gelijk aan de pH waarde van het traanvocht.

Waarschuwing
Niet gebruiken na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum, na opening niet langer dan 90 dagen houdbaar, buiten bereik van kinderen houden.

Bewaar bij kamertemperatuur (15 - 25 graden Celsius).

Fabrikant
IBD Trade Services 
Minervum 7384
4817 ZH  Breda

Overige informatie over dit product

Merk
Unicare
SKU
870368
EAN
08714367002431
Inhoud
240ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95