Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Syoss Rootset Rootset R4 dark brown (1set)

1set
  € 10.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ontdek de permanente uitgroeiset van Syoss. Weg met die vervelende uitgroei in slechts 10 minuten. Met de uitgroeiset van Syoss kleur je je uitgroei permanent bij twee haarkleuringen. Met voedende olie voor een verzorgend effect. De formule met verzorgende olie omhult het haar, voor een optimale opname van de kleurpigmenten en verzorging. Het Color-Match-Systeem zorgt voor een geleidelijke overgang tussen de bijgekleurde uitgroei en de kleur in de lengtes, ongeacht welke kleuring je vooraf hebt gebruikt. Vergelijk je huidige haarkleur met de kleurtabel om te bepalen welke ideale je uitgroeiset is. Permanente uitgroeiset. Snelle & gemakkelijke oplossing om de uitgroei bij te kleuren. In slechts 10 minuten resultaat.


Overige informatie over dit product

Merk
Syoss Rootset
SKU
DR2821
EAN
5410091758974
Inhoud
1set

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95