Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Riemann P20 Once a day factor 50 spray (200ml)

200ml
€ 45.49
Webshop keurmerk

Productomschrijving

SPF 50+ spray

P20 – Superieure zonbescherming

Met factor 50+ heb je een hele hoge bescherming tegen UVA en UVB zonnestraling. Deze zonbeschermingsfactor wordt aangeraden wanneer je een hele bleke of erg gevoelige huid hebt en niet makkelijk bruin wordt – Huidtype 1-2. Lees meer over huidtypes en de juiste zonnebescherming hier.

Voor kinderen raden wij altijd aan om een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Met factor 50+ zijn kinderen heel goed beschermd voor buitenactiviteiten.

SPF 50+ is verkrijgbaar in een heldere spray van 100ml of 175ml.

Met een hoge zonnebeschermingsfactor kan je alsnog bruin worden. De bruine kleur zal soms pas na een paar dagen nadat je in de zon bent geweest zichtbaar worden, maar blijft langer.

Note: Dit is een algemene richtlijn want elke huid is anders. Iedereen moet zelf bepalen hoeveel zon zijn/haar huid aan kan. Gebruik je gezonde verstand en probeer passende producten voor een korte periode in de zon om verbranding door de zon te voorkomen.

- Tot 10 uur bescherming
- Waterresistent
- Lichte formule
- Geschikt voor de hele familie

Ingredienten
Alcohol denat., Butyloctyl salicylate, Homosalate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Octocrylene, PPG-15 Stearyl ether, Ethylhexyl salicylate, Butyl moethxydibenzoylmethane, Diethylhexyl beuamido triazone, Cyclopentasiloxane, Acrylates/Octylacrylamide copolymer

Gebruik
Breng P20 zonbescherming rijkelijk en gelijkmatig aan om er zeker van te zijn dat de gehele huid voldoende bedekt is. Wrijf goed in en let vooral op gevoelige onderdelen van het lichaam: de neus, oren, schouders, schenen, voeten en achterkant van de benen. Gebruik voor een goede bescherming van een volwassen lichaam ongeveer 30-40ml per insmeerbeurt. Wanneer de hoeveelheid wordt verminderd, zal de bescherming tegen zonnestraling significant minder worden.

Breng P20 zonbescherming tijdig aan: 15 minuten voor blootstelling aan de zon of contact met water, zodat op de huid een beschermende laag kan ontstaan.

Wanneer je een van de sprays gebruikt, spray deze dan niet rechtstreeks op je gezicht. Eerst op je handen sprayen en dan aanbrengen op het gezicht. Vermijd hierbij het gevoelige gedeelte rondom de ogen. Zorg er na het aanbrengen voor dat de huid droog is alvorens aan te kleden. Vermijd contact met textiel om vlekken te voorkomen.

P20 SPF 50 Spray is een uiterst betrouwbare en zeer waterbestendige zonbescherming met een unieke lichte textuur. Biedt véél meer UVA bescherming dan de EU richtlijn en wordt beoordeeld op 4 van de 5 sterren. Uit klinische tests is gebleken dat P20 tot wel 10 uur bescherming biedt en dat die bescherming zelfs na 4 x 20 minuten in het water nog intact is.

De voordelen van P20 SPF 50 spray:

  • Tot 10 uur zonbescherming
  • Zeer waterbestendig
  • Unieke lichte textuur
  • Zonder kunstmatige conserveermiddelen
  • Ideaal voor het hele gezin – met fotostabiele UVA- en UVB-filters, maar zonder toegevoegde geur- of kleurstoffen.

Gebruik:

• 15 minuten voor het in de zon gaan rijkelijk en gelijkmatig aanbrengen. Bij een lagere hoeveelheid zonproduct neemt het beschermende effect aanzienlijk af • Blijf ook beschermd niet te lang in de zon • Vermijd intense middagzon • Contact met kleding vermijden • Volg de bijgesloten gebruiksaanwijzing voor een volledige bescherming van P20

Overige informatie over dit product

Merk
Riemann P20
SKU
847044
EAN
5701943102589
EAN 2
5701943100196
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95