Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Rexona Deodorant roller quantum men (50ml)

50ml
  € 3.98
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bescherm jezelf tegen transpiratievocht en -geur met Rexona Quantum Dry. Deze anti-transpirant bevat MotionSense technologie, zodat je fris blijft wat je ook doet
• Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en geur.
• Unieke MotionSense technologie geeft de hele dag door frisse uitbarstingen, zodat je fris blijft bij iedere beweging
• De hele dag door frisheid, 48 uur bescherming tegen zweet, geur en vlekken
• Met een langdurige, frisse, luchtige geur en citrus en houtachtige noten.
• Alcohol-vrije 48 uur bescherming tegen zweet
• Rexona. Daar kun je op vertrouwen.
De trap nemen. Naar het station sprinten. Het leven staat niet stil en jij ook niet. Jij hebt op ieder niveau bescherming nodig. Rexona Men Quantum Dry anti-transpirant deodorant 50ml roller heeft een unieke formule om zweet en geur te bestrijden zodat je je de hele dag door fris, droog en beschermd voelt.
Deze anti-transpirant roller heeft een verkwikkende en frisse geur van citrus, kruiden en houtachtige noten, waardoor je het vertrouwen hebt om de hele dag lang te blijven bewegen, terwijl je je fris en droog voelt.
Rexona Men Quantum Dry anti-transpirant roller bevat innovatieve MotionSense technologie, die jou een uitbarsting van geur geeft wanneer je die het meest nodig hebt. Het werkt als volgt: unieke microcapsules hechten zich aan de huid. Wanneer je beweegt, breekt wrijving de microcapsules en geven ze een frisse geur vrij. Dus hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt.
Dus houd de controle en blijf fris met Rexona Men Quantum Dry anti-transpirant roller om zweet en geur op afstand te houden.
Voel je fris. Voel je energiek. Voel je overal op voorbereid.
Rexona, daar kun je op vertrouwen.
Hoe te gebruiken: Zorg ervoor dat je oksels droog zijn voordat je het product aanbrengt. Breng de roller aan in cirkelvormige bewegingen. Zorg ervoor dat de dekking gelijk is op beide oksels. Contact met de ogen en beschadigde huid vermijden.

Overige informatie over dit product

Merk
Rexona
SKU
805929
EAN
50097029
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95