Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Natterman Nacht voor alle hoest volwassen (150ml)

150ml
  € 14.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Natterman Nacht Voor Alle Hoest hoestdrank heeft door de specifieke samenstelling een hydraterend, smerend en beschermend effect op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en daarmee een irritatie verlichtende werking. Het hydraterende effect werkt verzachtend op elke hoest, maakt overtollig slijm los waardoor het makkelijker op te hoesten is. Het vermindert het hoesten in de nacht voor een betere nachtrust.

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit.
De aanbevolen inname is 15 ml rond bedtijd. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. 
Wanneer nodig kan de inname tijdens de nacht éénmaal worden herhaald.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met het gebruik en vraag uw arts om advies. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Vraag uw arts om advies als de problemen langer dan 7 dagen aanhouden. Vraag uw arts om advies voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Medisch Hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.

Samenstelling
Fructose, gezuiverd water, honing, kamille zacht extract, grindelia droog extract, heemst droog extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, linden droog extract, propolis droog extract, aroma, citroenzuur, calendula droog extract, xanthaangom, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

Overige informatie over dit product

Merk
Natterman
SKU
958098
EAN
08713304951726
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95