Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Montbrun Handcreme (50ml)

50ml
€ 9.65
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Biologische creme voor de handen. Heilzaam bij zeer drogen handen en beschadigde handen

*Natuurlijke en gecertificeerde biologische formule samengesteld uit 66,10% thermisch water van Montbrun. *Thermaal water van Montbrun kalmeert en verzacht de huid. Shea butter hydrateert de huid. 
*Beschermt en verzorgt de huid van de handen intens.
*Verzacht de ruwe huid én herstelt de lang aanhoudende beschadigde huid.
*Hand creme zonder parabenen, vrij van fenoxyethanol, siliconenvrij, essentiële oliën en vrij van kleurstoffen.

Sheaboter: rijk aan essentiële vetzuren, rustgevende verzorging, kalmeert irritaties. Shea is een boom die 15 meter hoog kan worden. Het groeit in de Afrikaanse savannes. Shea butter noten bevatten tot 50% lipiden. Dat is waarom ze over de hele wereld gewaardeerd worden. Karitéboter is een ideale aanwinst voor huidverzorging vanwege de hydraterende gladmakende werking.

Inca Inchi-olie: de Inchi Sacha of Inca Inchi is een persistente plant uit Zuid-Amerika. Inchi is in staat om te groeien op hoogtes van meer dan 1500 meter. De plantaardige olie komt van de zaden in honingraatvruchten genaamd Inca-noten.

Emollient Power: Verzacht en verzacht de huid. Humectant: houdt het watergehalte van een cosmetica op de huid als een beschermlaagje.

Carnauba is een natuurlijke was gewonnen uit de bladeren van een palmboom in het noordoosten van Brazilië. Deze wax wordt veel gebruikt in cosmetica om de huid te beschermen en glans te geven. 
Carnaubawas heeft verzachtende eigenschappen.

Ingredienten
Aqua (Montbrun thermal water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Water*, Olea Europaea Fruit Oil*, Persea Gratissima Oil*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Glucoside, Cera Alba*, Copernicia Cerifera Cera*, Oryza Sativa Starch, Squalane (vegetale), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Globularia Alypum Leaf Extract, Bisabolol*, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Glucose, Sodium Stearoyl Glutamate, Polylysine, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Citric Acid.
*Ingrédient issu de l'agriculture biologique
99,5% du total des ingrédients sont d'origine naturelle 
29,5% du total des ingrédients sont issus de l'agriculture biologique

Gebruik
Kan op elk gewenst moment van de dag worden aangebracht om de handen te verzorgen.

Overige informatie over dit product

Merk
Montbrun
SKU
846921
EAN
3760075079215
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95