Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Lucovitaal orthopedische badslipper 37-38 beige (1paar)

1paar
€ 39.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lucovitaal orthopedische badslipper 37-38 beige

Orthopedische Badslippers voor de juiste ondersteuning aan onderlichaam en voeten! Met de Orthopedische Zomer Badslippers van Lucovitaal schenk je niet alleen aandacht aan je lichaam en gewrichten, maar zie je er ook nog eens ontzettend modieus uit! Doe jezelf en je voeten een plezier met de Flatform Orthopedische Badslippers van Lucovitaal! De badslippers brengen de oplossing bij klachten in het (onder)lichaam en met name de gewrichten. Door het ergonomische voetbed nemen de voeten een verantwoorde positie aan en wordt het lichaam ontlast van ongemakken. De voordelen op een rijtje: · Een must voor het lichaam maar ook een lust voor het oog; · Ondersteunend aan gewrichten en het (onder)lichaam; · Sterke anti-slipzolen voor extra houvast; · Geschikt voor alle momenten van de dag; · Geen twijfel meer over orthopedisch schoeisel; · Jong of oud, iedereen wil ermee lopen!


Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
963159
EAN
8713713082462
Inhoud
1paar

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95