Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Fruitvliegjes vanger (20ml)

20ml
  € 9.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Fruitvliegjes vanger

Heb je last van fruitvliegjes in huis? Reken voorgoed af met fruitvliegjes! Fruitvliegjes zijn dol op fruit, zijn bijna nooit alleen en komen vaak massaal af op jouw lekkere fruitschaal of vers gemaakte fruitsalade. Gelukkig hebben wij de oplossing: Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger! Deze fruitvliegjesval is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Geen enkel fruitvliegje is veilig meer met de Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger. Binnen no-time ben je van die vervelende beestjes af! Deze fruitvliegjesval is ontwikkeld om fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof. Vliegjes die er in vliegen, kunnen niet meer ontsnappen om te blijven broeden. De Lucovitaal Fruitvliegjes Vanger wordt door ontzettend veel mensen thuis gebruikt, maar ook in de horeca is dit product bijna onmisbaar. Restaurants gebruiken deze fruitvliegjesval bijvoorbeeld in de keuken om ook daar snel van een fruitvliegjesplaag af te komen, met succes!

Spuit de vloeistof in de rode appel en zet de val in huis op een plek waar je overlast ervaart van fruitvliegjes (bij een afvalbak/vuilnisemmer, bij de fruitschaal of bij vuile vaat op het aanrecht).


Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
947285
EAN
08713713083094
Inhoud
20ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95