Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Licener Anti luis shampoo (100ml)

100ml
€ 18.48
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Licener Anti luis shampoo - Medisch hulpmiddel

Licener Anti-Luisshampoo werkt in één behandeling van slechts 10 minuten. De shampoo elimineert luizen én hun neten. Het werkt op basis van een natuurlijk extract en is hierdoor mild en niet brandbaar.

Hoofdluis behandelen met Licener anti-luisshampoo is gemakkelijk, snel en zeer effectief. Licener is een eenvoudig te gebruiken shampoo die alle hoofdluizen en neten in slechts één behandeling van 10 minuten doodt. De eliminatie van luizen en eitjes in één behandeling is grondig getest. De luizen en neten stikken in slechts enkele minuten en immuniteit tegen Licener is niet mogelijk.

Licener Anti-luisshampoo werkt op basis van het natuurlijke Neem-extract, gewonnen uit de zaadjes van de Neemboom uit India. Dit extract vormt het actieve bestandsdeel tegen hoofdluizen en neten. In tegenstelling tot de meeste anti-luizenshampoos is Licener mild en niet licht-ontvlambaar. Licener doodt de luizen en neten namelijk niet door middel van giftige en brandbare stoffen, maar door het doen overstromen van de ademhalingskanalen van de luis met behulp van het Neem-extract. Zowel de luizen als neten verstikken zo in al 10 minuten. Licener is uitgebreid getest en klinisch bewezen zeer effectief. Zo ben je in één keer binnen 10 minuten van de luizen en neten af. Kammen is voortaan optioneel, hooguit om de dode restjes uit het haar te halen!

- Klinisch bewezen effectief
- Op basis van natuurlijke ingredienten
- Bevat geen insecticiden
- Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Toepassing
Eenmalige behandeling van luizen en neten.

Ingredienten
Neem-extract, water, polyglyceryl-3-capraat, cocamidopropylbetaine, glyceryllauraat, glycerine, lauryl-glucoside, diaprylylether, lauryl-alcohol, benzylalcohol, benzoezuur, sorbinezuur, dimethylglutaraat, en dimethyladipaat

Gebruik
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Gebruik een hele fles (200ml) per persoon per behandeling.

Stap 1: Breng de Licener shampoo aan op droog haar, masseer het goed in en zorg er daarbij voor dat het hele hoofd bedekt is, van de hoofdhuid tot in de haarpuntjes. 
Laat de shampoo 10 minuten intrekken.

Stap 2: Spoel de shampoo uit het haar met lauw water. Nawassen met normaal shampoo is niet nodig: Licener maakt het haar niet vettig.

Alleen voor uitwendig gebruik.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant
Pronova Laboratories BV
Kruitpad 16
1398 CP Muiden

Overige informatie over dit product

Merk
Licener
SKU
848587
EAN
8717344390118
EAN 2
8717775972211
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95