Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

La Fare 1789 Natuurlijke lippenbalsem (10ml)

10ml
€ 10.75
Webshop keurmerk

Productomschrijving

La Fare 1789 Natuurlijke lippenbalsem

Een rijke en beschermende lippenbalsem dankzij karitéboter en kokosolie, voor zachtere, gladdere en vollere lippen. Een romige textuur, subtiel citroenachtig.

Een combinatie van biologische ingrediënten: karitéboter voedt en verzacht de huid, kokosolie voorkomt uitdroging van de huid, bevordert een snelle genezing die ideaal is voor schrale huid. Citroen stimuleert dankzij zijn geur, vitamine C maakt het een goede antioxidant.

Komt in een plantaardige biologisch afbreekbare tube!

La Fare 1789 staat voor biologische huidverzorging met ingrediënten afkomstig uit de Provence.

Alle producten van La Fare 1789 worden geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerd biologische landbouw en gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio. 

De oprichters van La Fare wilden producten ontwikkelen met ingrediënten uit hun eigen ‘tuin’ en al deze heerlijke producten zijn dan ook verrijkt met diverse natuurlijke zachtmakers zoals zoete amandelolie, rozen, tijm en sheaboter.

Ingredienten
HYDROGENATED COCONUT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CERA ALBA* (BEESWAX), PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL.

Gebruik
Breng de lippenbalsem aan zoals nodig. Gebruik zo nodig om de lippen te beschermen tegen weer en wind. Kan alleen of onder een lipstick worden gebruikt.

Overige informatie over dit product

Merk
La Fare 1789
SKU
227381
EAN
3770004527373
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95