Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Kiss Full cover nails oval (1set)

1set
€ 10.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wil jij mooie verzorgde nagels zonder dat je naar de salon hoeft? Met de KISS 100 Full Cover kunstnagels voordeelverpakking is dit geen probleem. Bevat 100 natuurlijke full cover nagels waarmee jij tot wel 5 manicures mee kan doen. Met de active oval variant heb jij binnen een handomdraai mooie verzorgde nagels. Geef de nagels een leuke kleurtje en je bent ready to shine. Met deze nagelset creëer jij bij jezelf net zulke mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. Blijft langdurig zitten. De kit bevat:
- 100 natuurlijke full cover nails in 10 verschillende maten voor ongeveer 5 manicures
- Nagellijm

Ingredienten
Nagels: ABS Plastic. 
Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.

Gebruik
Maak je nagels schoon met nagellakremover. Vervolgens vijl je je eigen nagels en druk je je nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de kunstnagel die uiteindelijk op je eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Nu plaats je de kunstnagel op je natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat je alle nagels hebt gehad. Vijl de kunstnagels daarna eventueel nog bij.

Verwijderen
Om de nagels weer te verwijderen raden wij je aan om ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en makkelijk te verwijderen kan je het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg je nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels.

Overige informatie over dit product

Merk
Kiss
SKU
844193
EAN
731509160048
Inhoud
1set

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95