Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

HG Airfryer reiniger (250ml)

250ml
€ 10.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Door het gebruik ontstaat in airfryers een hardnekkige aanslag van aangekoekt vet en voedselresten. Deze aanslag is zelfs met het allerbeste afwasmiddel, speciale ontvetters of in de vaatwasser niet te verwijderen. HG "airfryer ® reiniger" is een unieke, gepatenteerde, uiterst krachtige reiniger; Zeer hard voor de aanslag maar uiterst mild voor de airfryer waardoor deze niet wordt aangetast of beschadigd

Samenstelling
bevat o.a.: niet ionogene oppervlakte actieve stoffen <5%, conserveringsmiddelen: 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-one

Gebruik
1) Zorg ervoor dat het mandje en de binnenpan van de airfryer zijn afgekoeld en zet deze in de gootsteen.
2) Doseer 50 ml vloeistof (ongeveer 1/5 deel van de fles) in de binnenpan en gebruik dit om met het bijgeleverde kwastje de rest van de binnenpan en het mandje in te smeren.
3) Laat het geheel 1 uur in de gootsteen staan om in te weken en spoel vervolgens de binnenpan en het mandje goed af met warm water. Gebruik hierbij eventueel een zachte (afwas)borstel of niet-schurende spons om het losgekomen vuil te verwijderen (Voor moeilijk bereikbare plekken zoals bij randen en in de hoeken kan desgewenst een oude, zachte
tandenborstel worden gebruikt.)

Doosje rechtop vervoeren en bewaren.

Vorstvrij bewaren. Ook geschikt voor accessoires zoals een bakvorm, grillpan of grilrooster. Niet toepassen op het verwarmingselement of de buitenkant van het apparaat. Gebruik hiervoor een vochtige doek. Bij zeer hardnekkige vervuiling kan een tweede behandeling nodig zijn. Bij een binnenpan en/of mandje waarbij er, als gevolg van zeer intensief gebruik, sprake is van (grote) beschadigingen of een opbouw van verkoold vet, kan de HG "airfryer ® reiniger" een verminderd effect geven. Eventuele spetters of gemorste vloeistof op natuursteen, composiet of gelakte ondergronden direct verwijderen en met veel water afspoelen.

Waarschuwingen
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
931069
EAN
8711577257545
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95