Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Happystones Palo santo (1st)

1st
€ 7.45
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Happy Stones Palo Santo

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 25 gram
Bewaren

Op veilig plek, waar kinderen niet bij kunnen.

Waarschuwingen

Let op: Een wierookstokje/kegeltje/cones/palo santo hout kan je met een lucifer of een aansteker aansteken; daarna moet je het vlammetje uitblazen. Wees altijd voorzichtig met vuur. Plaats daarom het stokje/kegeltje/cones altijd in een wierookhouder waar het stokje/kegeltje/cones stevig in staat en die de as goed opvangt.

Zorg voor voldoende ventilatie. Buiten bereik van kinderen houden. Doe de wierook uit als u de kamer uitgaat.

Fabrikant
Alchemia
Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)

Overige informatie over dit product

Merk
Happystones
SKU
947847
EAN
8718503732589
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95