Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Hantex Verbandhandschoen MM kort maat 9 (1paar)

1paar
€ 5.37
Webshop keurmerk

Productomschrijving

MM verbandhandschoenen met kort manchet
100% katoen, volledig naadloos

Hantex MM-verbandhandschoenen
De Hantex MM-verbandhandschoenen onderscheiden zich door een bijzonder goede pasvorm en een volledig naadloze breiwijze. Door een uitgebreid matensysteem zijn ze verkrijgbaar vanaf 0 jaar tot volwassenen leeftijd. Het machet is in lang en kort model leverbaar.
De ademende, huidvriendelijke verbandhandschoenen worden gefabriceerd van 100% katoen. Door het breien met fijne katoengaren blijft de tastzin uitstekend en kunnen ze ook goed als onderhandschoen worden gebruikt. De rondgebreide handschoenen hebben geen naden waardoor eventuele drukplekken of wrijving word voorkomen. Het elastische, aangebreide manchet is van lycra garen met katoen. Voor het manchet kan gekozen worden uit een lang en kort manchet. De handschoenen zijn dan ongeveer ca. 25 cm (korte manchet) of ca. 30 cm (lang manchet).

Samenstelling
Katoen

Gebruik
Gebruik bij: als bescherming bij contactallergie als onderhandschoen bij het dragen van vloeistofdichte handschoenen (latex, vinyl, & nitril) bij behandeling met sterk vettende zalven en/of zalven die langzaam intrekken bij een zeer droge huid of eczeem
De verbandhandschoenen zijn wasbaar op maximaal 40° met een fijnwasmiddel en zowel voor links als rechts te gebruiken.

Overige informatie over dit product

Merk
Hantex
SKU
901046
EAN
4036946083605
Inhoud
1paar

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95