Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Ginkel's Vitamine E huidolie (200ml)

200ml
€ 24.20
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vitamine E Huidolie is een snel intrekkende en niet vette huidolie op plantaardige basis is verrijkt met 30 IE natuurlijke vitamine E per ml, jojoba, bèta-caroteen en calendula en is geschikt voor lichaam en gelaat. Dagelijks gebruik stimuleert de totale conditie van de huid en helpt veroudering van de huid minder zichtbaar te maken. Deze huidolie is ook aan te bevelen bij verzorging van de erg droge en schilferige huid en geeft een zachte en aangename verzorging als body-olie, zonne-olie, aftersun, massage-olie en aftershave, terwijl intensieve massage helpt om striae te verminderen.

- Met jojoba, calendula en beta-caroteen

Ingrediënten:
Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydroxycitronellal, Calendula Officinalis Flower Extract, Linalool, Coumarin, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol.

Gebruik
Per keer enkele druppels zuinig inmasseren op de gewenste lichaamsdelen.

Overige informatie over dit product

Merk
Ginkel's
SKU
786135
EAN
8714369002040
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95