Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!

Futuro Compressie bandage buik maat M (1st)

1st
€ 34.68

Productomschrijving

FUTURO™ Compressiebandage voor de buik

Helpt na een operatie de interne organen weer in hun natuurlijke positie terug te brengen. Anatomisch correcte wikkelvorm met verstelbare sluitingen voor een optimale pasvorm. Zachte, comfortabele voering. Zacht, buigzaam voorpaneel dat zich voor meer comfort aanpast aan de lichaamscontouren.

Na de operatie wil je weer zo snel mogelijk kunnen meedoen. De FUTURO™ Compressiebandage voor de buik is de oplossing voor matige steun gedurende de dag. Deze buiksteun is gemaakt van duurzaam materiaal met dubbele stretch en heeft klittenbandsluitingen om de pasvorm te kunnen afstellen. De zachte voering kan tegen de huid worden gedragen en het dunne profiel past onder uw kleding. Als rustig aan doen niet bij u past, neem dan de FUTURO™ Compressiebandage voor de buik om u te helpen snel weer strijdvaardig te worden.

- Ondersteunt de buik en tilt deze op
- Ideaal voor Ondersteuning van de buikspieren na een operatie
- Voorgevormd, taps toelopend wikkelontwerp met verstelbare sluitingen voor een pasvorm op maat
- Comfortabele en zachte voering
- Ademend materiaal
- Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
- Ondersteuning van een hangende buik

Toepassing
Ondersteunt de buik en tilt deze op

Gebruik
1. Open de band en leg de bandage op een bed met de pluchen voering naar boven gericht en het FUTURO label boven op de tegenovergestelde zijde. Lig neer en plaats de band onder uw rug. Neem het brede kussen en stretch het over uw buik, over het chirurgische verband.

2. Adem volledig uit en trek de rechterzijde van de band met uw rechterhand, over het kussen en maak de sluiting vast. De bandage dient nauwsluitend, doch comfortabel aan te voelen. Trek de band recht indien nodig, om rimpels te verwijderen.

Fabrikant
3M Nederland
Amsterdamseweg 61
3812 RR Amersfoort

Overige informatie over dit product

Merk
Futuro
SKU
564034
EAN
04054596691155
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95