Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Flea Free Ectoline duo hond 2-10kg pipet (2st)

2st
€ 17.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige en effectieve behandeling tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.

Werkzame stoffen: Fipronil, Pyriproxyfen.
Er is één verpakkingen voor katten ouder dan 2 maanden van 1 tot 12 kg.

Ectoline Duo : (Fipronil, Pyriproxyfen)
bekijk de bijsluiter

  • versnelt de bestrijding van vlooien door vroegtijdig in te grijpen in de verschillende onwikkelstadia van de vlooiencyclus.
  • doodt volwassen vlooien en teken na contact met huid of vacht.
  • beschermt 3 maanden lang tegen de ontwikkeling van vlooieneieren door de Insecten Groei Remmer (IGR).

Het belang van preventieve vlooienbestrijding Om te voorkomen dat jouw kat last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je maandelijks behandeld met Ectoline Duo. Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Ectoline Duo Kat biedt bescherming tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 1 weken en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting.

Gemakkelijk toe te dienen Ectoline Duo zit in een dropstop pipet. Deze pipet is uniek in de markt zorgt er voor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen!

Een verpakking Ectoline Duo bevat 2 drop-stop pipetten.

Toedieningswijze Strijk de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Ectoline Duo direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapen gaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen!

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Ectoline Duo Kat
1 – 6 kg 1 pipet
>6 – 12 kg 2 pipetten

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Ectoline Duo geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig opnieuw getest in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat Ectoline Duo veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.


Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

SKU
955907
Merk
Flea Free
EAN
8713112004027
Inhoud
2st
Verboden België
Ja
RVG registratienummer
NL 116239
RVH registratienummer
NL 116239

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95