Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Fade Out Original brightening moisturiser (50ml)

50ml
€ 18.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Fade Out Original Brightening Moisturiser

Fade Out Original Brightening Moisturiser is een hydraterende dagcrème met Niacinamide om donkere vlekken, waaronder beschadiging door de zon en post-hyperpigmentatie, te helpen verminderen. Natuurlijk voorkomende AHA’s (melkzuur en natriumlactaat) exfoliëren zachtjes dode huidcellen, terwijl ze bevochtigende, vochtvasthoudende eigenschappen hebben. Het resultaat is een heldere, egale teint.
De dagcrème heeft een luchtige textuur voor snelle opname en hydratatie. Ook geschikt als nachtcrème, voor alle huidtypes en -tinten.

• Bevat Niacinamide (vitamine B3)
• Verhelderend en hydraterend
• Verminderd verkleuringen en ouderdomsvlekken

Ingrediënten (INCI)

Aqua, Sodium Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Glycerin, Stearyl Alcohol, Hexylene Glycol, Niacinamide, Decyl Oleate, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Saccharin, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Eugenol.

Gebruik

Tweemaal per dag aanbrengen. ’s Ochtends, na het reinigen en eventueel gebruik van serum, gelijkmatig over het gezicht en de nek aanbrengen met aandacht voor de gebieden die verheldering nodig hebben. Breng na gebruik een SPF aan. ’s Avonds als laatste huidverzorgingsstap na het reinigen aanbrengen.

Bewaaradvies

Buiten zicht en bereik van kinderen houden. Niet boven 25° Celsius bewaren.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Gebruiksaanwijzing opvolgen. Niet voor gebruik rond de ogen; vermijd contact met de ogen. Mocht het product toch in de ogen komen dan grondig uitspoelen met water. Niet gebruiken op een beschadigde, gevoelige of geïrriteerde huid. Mocht irritatie optreden, het gebruik staken en een arts raadplegen. Dit product bevat AHA’s (Alpha Hydroxy Acids) die gevoeligheid voor de zon kunnen veroorzaken en in het bijzonder de mogelijkheid van zonnebrand. Vermijd blootstelling aan de zon en gebruik na het aanbrengen altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Buiten bereik van kinderen houden. Uit direct zonlicht, onder 25° Celsius, bewaren.

Overige informatie over dit product

Merk
Fade Out
SKU
690403
EAN
703878200014
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95