Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Facetrex Natural facelifting (50ml)

50ml
€ 52.97
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Natuurlijke professionele dag- en nacht crème

Facetrex® Natural Facelifting is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypen. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van antirimpel onderzoek bevat Facetrex® de meest optimale samenstelling om aanwezige rimpels krachtig aan te pakken. Maar ook helpt het om rimpels te voorkomen. Facetrex® is ontwikkeld op basis van het werkingsmechanisme van gerelateerde natuurlijke lichaamseigen stoffen. Niet alleen voor de basis- maar ook voor de actieve stoffen. Na langer gebruik van deze universele crème zal de huid zich lekker gaan voelen, ontspannen en herstellen. De geur (hoogwaardige parfum) geeft de fluweelzachte crème een aangenaam geurend karakter. De crème bevat verder geen parabenen, minerale en synthetische oliën zoals paraffine.

Samenstelling van bestanddelen
Facetrex® Natural Facelifting bevat een wetenschappelijke formule van zeer werkzame oorspronkelijke natuurlijke stoffen die diep doordringen in de opperhuid. In tegenstelling tot de meeste andere crèmes op dit gebied, blijft Facetrex® niet op de huid plakken, maar wordt direct volledig door de huid opgenomen en zit binnen vijftien minuten in de diepere lagen van het huidweefsel zonder dat de poriën verstopt raken. Dat komt onder meer door de zuiver plantaardige oliën die direct verwant zijn aan huidvet. Na het opbrengen en inmasseren van de crème voelt u meteen dat uw huid positief reageert en lekker aanvoelt. De werking is dan al direct merkbaar. Facetrex® bevat onder andere: Teunisbloemolie (met omegavetzuren die zeer waardevol zijn voor de oudere huid), de kostbare Mosqueta-olie (Rosehip) die zeer voedzaam is voor het huidweefsel en de ideale Macadamia olie die verwant is aan huidvet.

Sterk effect
Dankzij de rijke samenstelling van Facetrex® heeft deze een zeer effectieve en langdurige anti-rimpelwerking. De unieke crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde BOTALINE COMPOSITION. Dit bijzondere complex van o.a. Vialox® en Sym-Coll® gaat het slap worden van de huid tegen. De huid van uw gezicht en hals worden gelift en steviger. Vialox® is de meest krachtige topische rimpelontspanner momenteel beschikbaar. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich ontspannen waardoor rimpels verminderen en de huid egaal en glad wordt. Syn-Coll® is een uniek ingrediënt dat de huideigen productie van collageen bevordert. Het compenseert voor collageentekort in de fibroblasten van de huid en maakt ze stevig en elastisch. Al deze ingrediënten werken synergetisch om huidveroudering tegen te gaan en hebben een positieve invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer veerkrachtig en elastisch en is beschermd tegen weersinvloeden (uitdrogen en UV-straling). Ook bevat Facetrex® speciale kruidenextracten (o.a. Equisitum arvense, Fucus vesiculosus en Calendula officinalis) die het bindweefselweefsel versterken en de huid stevig en gezond houden. Tussen twee tot vier weken (afhankelijk van het type huid) is er al een merkbare verbetering.

Hyaluronzuur
Nieuw in de samenstelling van Facetrex® is het ingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een belangrijke lichaamseigen stof dat de vochtbalans en de elasticiteit van de huid verbetert. Hierdoor worden rimpels door vochttekort en verminderde elasticiteit voorkomen.

Werking
De crème bevat bijzondere stoffen die diep doordringen in de opperhuid. Deze stoffen gaan huidveroudering tegen en hebben een positieve invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer glad, veerkrachtig en elastisch.

Krachtige anti-rimpel werking
  • Gaat huidveroudering tegen.
  • Hydrateert droge en gevoelige huid.
  • Bevordert stevigheid, veerkracht en elasticiteit van de huid.
  • Ondersteunt de natuurlijke huidspanning.
  • Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid.
  • Beschermt de huid tegen externe invloeden (o.a. UV straling).
     
Zichtbaar resultaat
  • Verstevigend en liftend effect op huid.
  • Een mooie, glade en elastische huid.
  • Rimpels vervagen en de huid voelt zacht en stevig.
  • De huid van het gezicht, hals en decolleté zijn gelift.
  • Het decolleté is gehydrateerd en voelt glad aan.
Hoe gebruikt u Facetrex®?
  • ’S ochtends en ’s avonds.
  • Aanbrengen op een goed gereinigde gezichts-, hals- en decolletéhuid
  • Met de vingertoppen licht inmasseren.
  • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Let op: gebruik altijd de bijgeleverde spatel om de crème uit de flacon te halen.
Zo voorkomt u dat bacteriën van uw handen de crème vervuilen.

Hoe bewaart u Facetrex®?
  • Met gesloten deksel.
  • Op kamertemperatuur.
  • Buiten invloed van de zon.
  • Buiten het bereik van (jonge) kinderen.

Ingredienten : Aqua, Macadamia Integrifolia Seed Oil**, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Buttter**, Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Oenothera Biennis Oil**, Persea Gratissima Oil**, Ecotin, Cocos Nucifera Oil**, Sodium Cetearyl Sulfate, Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetyl Palimitate, Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Parfum, Tocopherol, Porphyra Umbilicalis Extract, Levulinic Acid, Lecithin, P-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Ascorbyl Palmitate, Equisetum Arvense Leaf Extract**, Sodium Hyaluronate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Ceramide Np, Phytic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract**, Fucus Vesiculosus Extract**, 2-Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid, Ubiquinone, Sodium Lactate, Lavendula Hybrida Grosso Herb Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Hydrocitronellal, Limonene*, Benzyl Salicylate*, Linalool*, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexine Carboxaldehyde*, Eugenol*, Citronellol*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*.

* from natural essential oils

** from controlled organic agriculture

[Icoon Eco Control]

Vrij van:
synthetische of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex® is mineral hydrocarbon – free.

Facetrex® Natural Facelifting is dermatologisch getest en niet getest op dieren.

Kwaliteitswaarborg
Vedax Facetrex® Natural Facelifting wordt geproduceerd volgens hoogwaardige ISO normen. Met deze kwaliteitsnormen kan Vedax de zuiverheid en de kwaliteit van haar producten optimaal garanderen.

Overige informatie over dit product

Merk
Facetrex
SKU
787607
EAN
8717127050161
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95