Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Excilor Steelwratjes (3st)

3st
  € 23.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Steelwratjes

Excilor Steelwratjes - Medisch hulpmiddel

Excilor Steelwratjes verwijdert steelwratjes doeltreffend in 6 dagen. Steelwratjes zijn kleine, zachte huiduitstulpingen. De behandeling van steelwratjes met Excilor is eenvoudig, pijnloos, veilig, hygiënisch en klinisch bewezen.

- Effectieve behandeling van steelwratjes
- Doeltreffend binnen 6 dagen
- Eenvoudig in gebruik
- Pijnloos

Toepassing
Verwijderen van steelwratjes

Samenstelling
Carrier: Polyester en synthetisch rubber, Disc: Polyoxymethyleen (POM), Cover: Polyester en Acrylaat.

Gebruik
Wanneer kun jij Excilor Steelwratjes thuis gebruiken?
1) De diameter van de steelwrat is max. 3mm
2) De steelwrat is huidkleurig
3) De steelwrat bloedt niet.
Raadpleeg de huisarts in alle andere gevallen.

Hoe werkt Excilor Steelwratjes? De bloedstroom naar het steelwratje wordt afgesloten. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen. Er worden geen chemische ingrediënten gebruikt. Voor een veilig en zeer mooi cosmetisch resultaat. Excilor Steelwratjes Behandeling is pijnloos* (*Uit klinisch onderzoek blijkt dat 96% van de gebruikers het gebruik als pijnloos ervaart).

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Waarschuwing
Excilor steelwratten behandeling niet gebruiken voor het verwijderen van steelwratten op het ooglid of in de buurt van het oog, wanneer het steelwratje niet huidkleurig is, wanneer het niet overeenkomt met de diameter van de applicator (steelwratje mag maximaal 3 mm in diameter breed zijn en maximaal 5 mm hoog) of wanneer het steelwratje bloedt.

Distributeur
Vemedia BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Excilor Steelwratjes behandeling verwijdert op een veilige en pijnloze manier steelwratjes van jouw huid. Steelwratjes komen regelmatig voor en zijn ongevaarlijke kleine, zachte huiduitstulpingen. Wist je dat 46% van de volwassenen er last van heeft? Ze kunnen met name ontstaan in hals of nek, onder oksels of borsten. Steelwratjes kunnen irriteren en worden als lastig ervaren, daarnaast zijn ze ontsierend.

De voordelen van Excilor :

  • Effectieve verwijdering in 6 dagen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Minimaal ongemak
  • Cosmetisch zeer mooi resultaat
  • Klinisch bewezen

Gebruik:

Hoe werkt Excilor Steelwratjes? De bloedstroom naar het steelwratje wordt afgesloten. Het steelwratje droogt uit en laat los in de pleisterklem. Verwijder de pleisterklem met het steelwratje na 6 dagen. Er worden geen chemische ingrediënten gebruikt. Veilig en zeer mooi cosmetisch resultaat. Excilor Steelwratjes Behandeling is pijnloos* (*Uit klinisch onderzoek blijkt dat 96% van de gebruikers het gebruik als pijnloos ervaart). Wanneer kun jij Excilor Steelwratjes thuis gebruiken? 1) De diameter van de steelwrat is max. 3mm 2) De steelwrat is huidkleurig 3) De steelwrat bloedt niet. Raadpleeg de huisarts in alle andere gevallen. Reinig de huid rondom de steelwrat met een washandje en warm water. Milde zeep mag gebruikt worden, vermijd echter zeep of reiniging op basis van olie alsmede geïmpregneerde doekjes, omdat hierdoor de pleisterklem niet goed op de huid blijft kleven. Droog de huid rondom de steelwrat zorgvuldig af. Haal de applicator uit de verpakking en houd de applicator vast met de witte top omhoog. Breng de 2 inkepingen van het blauwe gedeelte in lijn met de 2 pijltjes gedrukt op de pleister. Duw de witte top van de applicator naar beneden tot je niet meer verder kunt duwen. Trek de applicator terug zodat deze loskomt van de houder. Plaats de applicator met de pleisterklem over de steelwrat met een wit pootje aan elke kant van de steelwrat. Plaats de pleisterklem dan op de huid door het blauwe gedeelte van de applicator in te drukken. Blijf drukken gedurende 5 seconden. De pleisterklem zit automatisch op de juiste plek van de steelwrat. Verwijder het papier door het flapje aan de ene kant los te trekken en druk de pleister dan goed op de huid en laat deze gedurende 6 dagen zitten. Niet wrijven, krabben of plukken aan de pleister. Douchen is mogelijk, maar laat de pleister niet in warm water weken en ga er niet mee zwemmen. Vermijd zeep, shampoo, haarproducten, bodylotion, crème en producten op basis van olie, omdat de pleister hierdoor te vroeg los kan laten.Excilor Steelwratjes behandeling is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Overige informatie over dit product

Merk
Excilor
SKU
846025
EAN
8711744048198
Inhoud
3st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95