Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Durex Thin feel extra thin (10st)

10st
€ 13.98
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Durex Thin Feel Extra Thin condooms zijn extra dun voor een nog intensere ervaring dan met onze Thin Feel condooms. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN: Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100%betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Toepassing
Bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen

Gebruik
Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom (gebruik geen Durex Play Tingle). Gebruik een condoom slechts één keer.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant
Reckitt Benckiser (Netherlands) BV. 
Siriusdreef 14 
2132 WT Hoofddorp

Overige informatie over dit product

Merk
Durex
SKU
MW00240605
EAN
5410036305560
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95