Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Duodent Brugnaald/flosgeleiders super fine (20st)

20st
€ 3.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De tandarts en mondhygiëniste kunnen adviseren welke voor de patiënt geschikt is.

Neem een stuk flos van 40-45 cm en wind de uiteinden om beide middelvingers. Trek de draad strak en plaats uw wijsvinger erop. De afstand tussen uw wijsvingers mag niet meer zijn dan 3 cm. Voor de onderkant van uw gebit gebruikt u uw wijsvinger, voor de bovenkant uw wijsvinger en duim. Breng de flos met heen en weer gaande bewegingen tussen de elementen om te voorkomen dat u uitschiet en het tandvlees beschadigd. Trek de flos rond het element tot onder het tandvlees totdat u een zekere weerstand voelt en maak schrappende bewegingen.

Als de flos breekt, betekent dat gewoonlijk dat er een onregelmatigheid tussen de tanden aanwezig is. Raadpleeg dan uw tandarts.

Om met flos plak onder een brug te verwijderen kunt u DuoDent brugnaalden gebruiken om de flosdraad onder de brug door te halen. Brugnaalden zijn tevens heel geschikt als u een vaste beugel heeft.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Duodent
SKU
778975
EAN
8716682115209
Inhoud
20st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95