Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Dr. Original Kalknagelpleister (15st)

15st
  € 7.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Dr. Original Kalknagelpleister is er voor de effectieve behandeling van kalknagels. 

De Dr. Original Kalknagelpleister is een pleister voor een gerichte behandeling van kalknagels (vinger- en teennagels). De 40% Ureum in de pleister werkt door de pH-waarde van het te behandelen gebied te veranderen en het zieke deel van de nagel wordt verzwakt, waardoor het verwijderen ervan eenvoudiger wordt. Een verbetering van de nagel wordt zichtbaar en de nagel groeit gezond terug door het beschadigde deel naar voren te bewegen om geleidelijk te elimineren door de nagel regelmatig te knippen.
Het is belangrijk om de behandeling te starten op het moment dat de eerste tekenen van een kalknagel zichtbaar zijn, om zo snellere en effectievere resultaten te behalen.

Toepassing
Voor een gerichte behandeling van kalknagels

Gebruik
Laat het aangetaste deel van de nagel ongeveer 10 minuten in een (voeten) bad van warm water. Droog het zorgvuldig af. Pak een schijfje en plak deze direct op de nagel. Wanneer het schijfje groter is dan het aangetaste deel van de nagel, knip het schijfje dan naar het juiste formaat (zorg ervoor dat het schijfje alleen op het aangetaste deel van de nagel komt). Gebruik vervolgens de pleister om het schijfje op de juiste plek te houden en te beschermen. Het wordt aangeraden om het schijfje en pleister iedere dag te verversen gedurende de behandeling van 1 tot 3 weken (totdat de kalknagel volledig is verdwenen).

Gebruik
Gebruik deze pleisters niet langer dan wordt aangegeven. Lange behandelingen kunnen voor overgevoeligheidsverschijnselen zorgen. Wanneer dit gebeurt, stop de behandeling.

Samenstelling
Actief ingrediënt: Ureum

Waarschuwing
Niet op de slijmvliezen of op de huid aanbrengen. Niet gebruiken bij wondjes. Niet gebruiken wanneer je allergisch bent voor één van de bestanddelen van de pleister of schijf. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet opnieuw gebruiken.

Bewaaradvies
Bewaar in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen op een droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Fabrikant
OTC Medical BV
Linie 13a
6678PK Oosterhout

Overige informatie over dit product

Merk
Dr. Original
SKU
226541
EAN
8718627805848
Inhoud
15st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95