Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Dove Shower gentle scrub (225ml)

225ml
€ 4.78
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Dove Gentle Scrub Douchecrème is verrijkt met exfoliërende mineralen
• De milde scrub exfolieert zachtjes en verwijdert dode huidcellen
• Zorgt voor een zachte en gladde huid, al na één keer douchen
• NutriumMoisture technologie voedt en hydrateert de huid tijdens het douchen
• 100% milde reiniging, zacht voor de huid en dermatologisch getest
• Gentle Scrub Douchecrème is geschikt voor dagelijks gebruik
Dove Gentle Scrub Douchecrème zorgt voor een zachtere huid al na één keer douchen. De douchecrème bevat scrubdeeltjes die dode huidcellen op een milde manier verwijderen. De milde scrub exfolieert en verwijdert niet alleen vuil, maar ook doffe, oneffen huid om een gladde huid te onthullen.
Warm water en huidverzorgingsproducten kunnen de beschermingsbarrière van de huid aantasten, hierdoor kan de huid uitdrogen. Om dit te voorkomen heeft Dove verzorgende oliën toegevoegd aan de douchecrème. Deze exfolierende douchecrème bevat NutriumMoisture dat zorgt voor de unieke combinatie van vocht inbrengende en voedende ingrediënten. Dankzij deze voedende en hydraterende ingrediënten van Dove Gentle Scrub Douchecrème, is het geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is de Dove Gentle Scrub Douchecrème dermatologisch getest en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. Wanneer je huid droog aanvoelt, dan helpt de formule met NutriumMoisture technologie de huid te hydrateren zodat hij zacht en soepel wordt.
Breng een ruime hoeveelheid van de Dove Gentle Scrub Douchecrème aan op je handen of op een puffspons. Masseer je huid ermee in en maak er een rijk, romig schuim van – met name gebieden die wat droger aanvoelen dan normaal. Vervolgens spoel je alles weer weg met als resultaat een zachte, soepele huid. De bekende en meest populaire douchecrème van Dove, nu ook met exfoliatie. Deze douchecrème verwijdert dode huidcellen en vuil, en maakt je huid zacht.
Het geheim achter een mooie huid is dagelijkse hydratatie, en met het juiste hydraterende bodywash of douchegel is het heel eenvoudig om huidverzorging onderdeel te maken van onze dagelijkse routine. Dove verandert je bad in de perfecte manier om jezelf thuis te verwennen.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
960733
EAN
08717163762011
Inhoud
225ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95