Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Dove Deodorant roller invisible care (50ml)

50ml
€ 4.38
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Dove Invisible Care Anti-Transpirant Deodorant Roller voor zachtere oksels
• Deze anti-transpirantroller biedt tot 48 uur bescherming tegen zweet
• Ontwikkeld om je huid te verzorgen en je oksels glad en zacht te houden
• De anti-transpirant bevat 1/4 hydraterende crème met 100% natuurlijke oliën
• Bewezen onzichtbaar op 100 kleuren, met de geur van waterlelie en rozen
• Een alcoholvrije anti-transpirant roller voor huidvriendelijke bescherming
Zowel kleuren en anti-transpirant rollers kunnen je zelfvertrouwen een boost geven. Het laatste waar jij je om druk wilt maken zijn witte strepen op je favoriete kleren. Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing: Dove Invisible Care Anti-Transpirant Deodorant Roller met de heerlijke geur van waterlelie en rozen. Op 100 verschillende kleuren is bewezen dat Dove Invisible Care geen witte strepen achterlaat. Zo kun jij met een gerust hart je kleurrijkste kleding dragen! De Dove Invisible Care Anti-Transpirant Deodorant Roller ruikt heerlijk naar waterlelie en rozen. Maar het is niet alleen de heerlijke geur die de anti-transpirantroller zo'n goede keuze maakt. Naast onze betrouwbare anti-transpirantformule bevat deze ook 1/4 hydraterende crème met 100% natuurlijke oliën om je gevoelige huid te helpen herstellen van irritatie veroorzaakt door het scheren. Al binnen drie dagen heb je prachtig zachte en gladde oksels. Dus houd je Dove Invisible Care Anti-Transpirant Deodorant Roller in de buurt als je 's ochtends uit de douche stapt en houd je oksels zacht en verzorgd met Dove anti-transpirant. Dove heeft naast anti-transpiranten ook deodoranten. Beide geven een langdurig fris gevoel en hebben een verzorgende werking voor de kwetsbare okselhuid. Anti-transpiranten bevatten aluminiumzouten die de hoeveelheid zweet verminderen en ervoor zorgen dat je oksels droog blijven, zodat onaangename geurtjes geen kans krijgen. Deodorant bevat geen aluminiumzouten, maar wel actieve ingrediënten die ongewenste geurtjes bestrijden. Beide formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove. Dus welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en heerlijk zachte, gladde en verzorgde oksels.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
933467
EAN
87342529
EAN 2
87342512
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95