Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Dove Body wash nourishing secrets nurturing (225ml)

225ml
€ 4.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

• Dove Nourishing Secrets Nurturing douchecrème hydrateert en voedt de huid
• Verwen je huid met de heerlijke exotische geur van cacao en hibiscus
• Voor een zachtere, soepelere huid, al na één keer douchen
• Verzorging voor je huid met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove
• Deze douchecrème reinigt en voedt de huid intensief
• Een milde, voedende formule die zacht is voor de huid
Dove Nourishing Secrets Nurturing douchecrème is geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten en beautyrituelen uit Ghana. De douchecrème werkt verzorgend en is verrijkt met de heerlijk zoete geur van hibiscus en cacao, een echte verwennerij voor je zintuigen.
De Dove Nourishing Secrets Nurturing douchecrème hydrateert je huid en zorgt al na één keer douchen voor een zachtere huid. Bovendien bevat de douchecrème NutriumMoisture, een mix van hydraterende ingrediënten en huideigen voedingsstoffen waardoor je huid weer zacht, glad en soepel aanvoelt. Dove Nourishing Secrets Nurturing douchecrème reinigt de huid en voedt de huid intensief. Deze douchecrème bevat een heerlijke geur die ruikt naar pure luxe. De consistentie van de douchecrème is romig, wat het aanbrengen op de huid een feestje maakt! De combinatie van geur, de romige consistentie en het verzorgende effect op de huid maakt deze douchecrème favoriet. Een mooie huid begint namelijk al onder de douche! Dankzij de unieke formulering met 1/4 hydraterende crème wordt de huid in alle zachtheid gereinigd en gehydrateerd. De milde, voedende formule van deze Dove douchecrème houdt de vochtbalans van de huid in stand. Dove Nourishing Secrects Nurturing douchecrème is bij velen een favoriet verzorgingsproduct van Dove en dankzij deze milde formule ook geschikt voor de gevoelige huid. Ontdek nu zelf het verschil al na één keer douchen!
Dove Nourishing Secrets is een lijn van producten gebaseerd op beautyrituelen van vrouwen over de hele wereld, die de voedende kracht van Dove combineert met on-trend ingrediënten geïnspireerd door de natuur. De Nourishing Secrets lijn wordt uitgebreid met de lancering van de nieuwe Nurturing lijn, geïnspireerd door beautyrituelen van vrouwen uit Ghana.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
226809
EAN
8710522591581
Inhoud
225ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95