Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Derma Eco Baby billenzalf (100ml)

100ml
€ 4.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Derma Eco Baby Beschermende Zalf is een bijzondere, vochtwerende zalf op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, als aloë vera en voedende oliën. Deze zalf is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid, met name de zones die veel in contact komen met vocht en andere vloeistoffen. U kunt hierbij denken aan de huid rond de mond of de luierzone. Derma Eco Baby Beschermende Zalf is preventief te gebruiken tegen roodheid (luieruitslag) van de babybilletjes en laat een beschermend laagje achter op de huid, zonder deze te verstikken. Gebruik Dermo Eco Baby Beschermende Zalf voor een zachte, gladde en goed gevoede babyhuid.


Derma Eco Baby Beschermende Zalf:


  • gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten

  • is preventief te gebruiken tegen roodheid/luieruitslag

  • bevat geen parfum, parabenen en kleurstoffen

  • is bijzonder vochtwerend

  • speciaal voor een zachte, gladde en goed gevoede babyhuid.


Derma Eco Baby is een verantwoord, kindvriendelijk merk met milieuvriendelijke en vegan producten voor de dagelijkse verzorging van uw kindje. De producten zijn allemaal vrij van parfum, parabene en kleurstoffen, waardoor de kans op irritaties en allergieen minimaal is. Daarbij dragen de producten allemaal het label van de Deense Astma- en Allergievereniging, het label AllergyCertified, het Nordic Ecolabel en zijn door Ecocert als biologisch gecertificeerd.


Hoe te gebruiken? Breng een dunne laag Derma Eco Baby Beschermende Zalf aan op de schone en droge huid. Om de huid in alle zachtheid te reinigen, raden we aan om vooraf Derma Eco Baby Babydoekjes te gebruiken.


Ingrediënten : Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tapioca Starch*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate,Lactic Acid, Sodium Benzoate.


*Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw


99 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong / 21 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Overige informatie over dit product

Merk
Derma Eco
SKU
838373
EAN
5709954019704
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95