Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Csi Urine Tapijtreiniger (1000ml)

1000ml
€ 22.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wanneer urine in contact komt met tapijt of vloerbedekking is dat vaak lastig te verwijderen CSI URINE breekt urine (en andere organisch materiaal) op moleculair niveau af aan de hand van slimme enzymen en bacteriën. De speciale vloeistof dringt door tot diep in de vezels van het tapijt en breekt urine grondig af! Deze tapijtreiniger werkt ook tegen oude vlekken. CSI Urine is 100% gifvrij en is vrij van agressieve chemicaliën.

Samenstelling
Enzymen, bacteriën

Gebruik

Controleer voor gebruik de kleurvastheid op een onopvallende plaats. 

Algemeen:
Verwijder het teveel aan urine, ontlasting of braaksel met keukenpapier. Bedrenk de vervuilde plekken met CSI URINE en overlap de randen van de plek. Niet schrobben. Niet gebruiken met andere reinigingsmiddelen. Laat dit vervolgens opdrogen en wanneer dat is gebeurt, verwijder eventuele restanten met de stofzuiger.

Tapijt/stoffen:
Gebruik geen shampoo of stoom-cleaner op het urine vervuilde tapijt of stuk stof totdat geur en vlekken zijn verwijderd, zoals hierboven met CSI URINE. Bedrenk de vervuilde plekken met CSI UIRNE en overlap de randen van de plek. Urinevlekken verspreiden zich 2 tot 4 keer zo groot als vloeistof en trekt in het ondertapijt. Laat dit opdrogen. Dit kan tot 24-48 uur duren. Als het geheel droog is, eventuele restanten opzuigen. Herhaal de toepassing zo nodig om oude urinegeuren en vlekken af te breken.


Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik de handen grondig wassen. Contact met de ogen, huid en kleding vermijden. Niet spuiten op mensen of huisdieren.

Fabrikant
Emax Nederland B.V.
De Limiet 15D
4131 NR Vianen

Overige informatie over dit product

Merk
Csi Urine
SKU
562265
EAN
5060415290712
Inhoud
1000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95