Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Collines de Provence Amandelboter showercream (200ml)

200ml
€ 13.50
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De ultra voedende en verzachtende zeeplotion met 96% natuurlijke ingrediënten heeft een romige en schuimende textuur.
De Shower Cream bevat amandelboter, biologische abrikozenpitolie van de eerste persing en biologische olijfolie.

De Douchecrème is onderdeel van een cosmetische serie met de ultra-voedende amandelboter. De amandelboter is verkregen uit zoete amandelolie en voelt fluweelzacht aan. Het is een droom voor de verzorging van de droge huid: rijk aan natuurlijke antioxidanten en fytosterolen, voedt en regenereert de huid en voorkomt huidveroudering. 
De amandelboom is een van de symbolen van liefde en maagdelijkheid. De bloemen verschijnen ruim voor de bladeren en ze versieren de takken met een witte sluier zoals de sleep van een trouwjurk.
Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, vindt het welzijn van dieren, de mens en de natuur belangrijk. De producten worden niet op dieren getest en Collines zet zich in om de bijen te redden.

Ingredienten
Aqua (Water), Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Stearic Acid, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Polyacrylate-6, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Coconut Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Sodium Hydroxide

Gebruik
Masseer de creme in op een vochtige huid. Spoel goed af.

Overige informatie over dit product

Merk
Collines de Provence
SKU
940770
EAN
3700305880525
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95