Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Cell Active Body lotion chia (200ml)

200ml
€ 5.94
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De kwaliteiten van deze uit Midden & Zuid-Amerika afkomstige zaden zijn bij velen bekend. Ook voor de huid bewijst chia haar functies. Cell-Active Chiaolie helpt de huidcellen naar een betere bescherming van de huid. De hoge concentratie van natuurlijke, vegetatieve omega 3 & 6 nutrie&nten helpen de huidcellen zich te weren tegen agressieve Chia wsinvloeden van buitenaf.

De bijzondere extracten van chiaolie transformeren doffe, droge huid in een gezonde stralende huid. Het is een lichtgewicht olie dat snel wordt opgenomen en een warme glans op de huid achterlaat. Chia zaden zijn een van de rijkste plantaardige bronnen van omega 3 vetzuren. Dit werkt mee aan vermindering van de roodheid van de huid, herstel van de natuurlijke hydratatie en remming van rimpelvorming.

- Celvernieuwend met pure chia olie

Ingredienten
Aqua, Paraffinum liquidum, Salvia hispanica seed oil, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Parfum, Tocopherol, Phenoxyethanol, Hexyl cinnamal, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Eugenol, Butylphenyl methylpropioal, Alpha isomethyl ionone, Limonene, Coumarin, Geraniol

Gebruik
Aanbrengen op de huid na het douchen of baden.

Overige informatie over dit product

Merk
Cell Active
SKU
901894
EAN
8711757191133
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95