Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Care For Women Formula (120tb)

120tb
€ 21.85
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Women’s Formula is een mineralenpreparaat, ontwikkeld voor een gezonde botopbouw, gezond haar, gezonde tanden, nagels en huid. Deze calcium-magnesium en zink formule noemen we ook wel eens de 3 musketiers, omdat ze elkaar zo goed aanvullen en versterken. Calcium in de Women’s Formula helpt energie vrij te maken uit onze bouwstoffen, de vetten, koolhydraten en eiwitten. Hierdoor draagt calcium bij tot een normale spierwerking, werking van het zenuwstelsel en de instandhouding van normale botten. Juist calcium is goed voor de kalkhuishouding. De dosering is zodanig aangepast, dat er geen overschot kan ontstaan naast de gewone voeding, welke ook calcium zal bevatten.

Het magnesium regelt onder andere de normale water- en mineralenhuishouding. Juist mineralen zijn zo belangrijk voor goede botten. Magnesium draagt hierdoor niet alleen bij tot de instandhouding van normale botten, maar blijkt ook bij te dragen tot de instandhouding van onze tanden. Bovendien draagt magnesium bij aan de geestelijke veerkracht, ons concentratievermogen en geheugen. Care for Women heeft voor deze formule bewust gekozen voor een magnesiumcitraat.

Tot slot de zink. Een belangrijke stof die helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en een bijdrage levert tot een normale werking van het immuunsysteem. Hieraan toegevoegd de bijdrage van zink aan de instandhouding van gezonde botten, haar, nagels en huid maakt ook de zink een waardevolle toevoeging in deze formule.

Aanbevolen dosering : Minimaal 1x daags, maximaal 4x daags. Bij voorkeur voor de nacht innemen

Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling
Calcium (25 mg calciumcitraat en 25 mg calciumcarbonaat) 75 mg 9%
Magnesium 175 mg 47%
Zink 1 mg 10%
Magnesium citraat (granulaat)
Calciumcarbonaat Calciumcitraat

Hulpstoffen :
Isomalt (bindmiddel)
Microcrystalijne cellulose (vulmiddel)
Silicium dioxide (anti-klontermiddel)
Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
SKU
856865
EAN
8717154030976
Inhoud
120tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95