Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Biotex Blauw voorwas (750g)

750g
  € 6.88
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

• Met actieve biologische enzymen voor het verwijderen van de hardnekkigste vlekken
• Veilig voor uw kleding en kleuren
• Bevat geen bleekmiddel en optisch wit, dus geschikt voor de witte en bonte was
• Dringt snel en diep door in alle vezels
• Ontwikkelt volgens het Biotex 1-2-3 enzyme systeem
• Pakt het vuil aan
Biotex is al sinds de jaren 60 een begrip in de wasindustrie. Biotex is een ster in het verwijderen van vlekken uit je kleding op een natuurlijke wijze, zonder bleek. Biotex Voorwas & Vlekverwijderaar is een waspoeder dat op natuurlijk wijze de meest hardnekkige vlekken verwijdert. Het doet dit zelfs zonder bleek, waardoor het poeder veilig is voor zowel de stoffen en de kleuren van uw kleding. Biotex Voorwas & Vlekverwijderaar is speciaal gemaakt om op een natuurlijke manier vlekken uit uw kleding te verwijderen. De uitgebreide mix van werkzame enzymen pakken direct het vuil aan, zonder de vezels en kleuren aan te tasten. Dit noemen wij het Biotex 1-2-3 systeem. Een schepje bij de was toevoegen is genoeg voor een mooi resultaat! Let op: vanwege de werkzame enzymen is dit waspoeder niet geschikt voor wol en zijde.
Gebruiksaanwijzing: Volg altijd de aanwijzing van het wasetiket op. Door te wassen met Biotex Voorwas & Vlekverwijderaar kunt u op lagere temperaturen wassen en hoeft u minder hoofdwasmiddel te gebruiken.
Voor de voorwas: Doseer Biotex Voorwas & Vlekverwijderaar in het voorwasbakje in de doseerlade.
Als vlekverwijderaar: Doseer een hoofdwasmiddel in het hoofdwasbakje van de doseerlade. Voeg daarna een schepje Biotex Voorwas & Vlekverwijderaar in hetzelfde bakje toe. Biotex is veilig voor kleuren en geschikt voor zowel witte, gekleurde en bonte was. Voor wol en zijde raden we u aan een fijnwasmiddel te gebruiken.

Overige informatie over dit product

Merk
Biotex
SKU
856588
EAN
8712561483186
EAN 2
8711700774154
Inhoud
750g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95