Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Biodermal P-CL-E bodycreme ultra hydraterend (200ml)

200ml
€ 32.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Biodermal P-CL-E Body Ultra Hydraterende Body Crème 

Biodermal P-CL-E Bodycrème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de zeer droge en gevoelige huid. De intensief voedende bodycrème is geformuleerd met huidverbeterende ingrediënten die de huidbarrière herstellen en de huid weer zacht en soepel maken. De unieke formule met huideigen ureum verzacht irritatie bij droogheid, jeuk, schilfering en roodheid. De bodycrème behandelt ook symptomen van de atopische en eczeemgevoelige huid. De rijke, voedende formule is parfumvrij en trekt snel in de huid.

Ingredienten
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Triisostearin, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Polyglycerin-3, Polyglycerin-4, Citric Acid, Sodium Citrate, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum.

Gebruik
Voor een optimale verzorging tweemaal daags aanbrengen op een goed gereinigde huid. Na het douchen de crème opnieuw aanbrengen. 

Geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik de crème tijdens symptoomvrije periodes om eczeemaanvallen/flare-ups/opflakkeringen te voorkomen. Tijdens opflakkeringen niet aanbrengen op eczeemlaesies.

Overige informatie over dit product

Merk
Biodermal
SKU
914576
EAN
8710537044034
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95