Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Bio-Life HomeCleanse (350ml)

350ml
€ 19.95
Webshop keurmerk

Productomschrijving

HomeCleanse is een milieuvriendelijke spray met Eucalyptus en Ylang Ylang die de allergenen die zich in textiel en bekleding bevinden waaronder met name stuifmeel, huisstofmijt, huisdier & schimmelsporen, denatureert en neutraliseert. Het wordt vooral aanbevolen om te gebruiken op de bedden van mensen die last hebben van een huistofmijt allergie.  Het kan gebruikt worden op matrassen, kussens, gestoffeerde banken, gordijnen en op gestoffeerde plaatsen waar met name uw huisdier ligt. Bio Life Home Cleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren.

Ingredienten
Aqua, Benzyl benzoate, PPG-26, Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Eucalypus globulus leaf oil, Quaternium-26, Quaternium-22, Cananga odorata.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Houd de fles rechtop bij het spuiten. Eerst uitproberen op een klein stukje textiel en/of bekleding dat niet zichtbaar is. Besproei het te behandelen oppervlakte (matras, kussens (niet direct op de slopen), tapijt, gordijnen, dierenkussen etc.). Dosering: vier pompjes per vierkant meter. De behandelde opervlakten 2 tot 3 uur laten drogen en daarna stofzuigen. Per maand 1 keer gebruiken, in het pollenseizoen 1 keer per week gebruiken en de ramen en deuren goed gesloten houden.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.  Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.  Is ontvlambaar, dus niet spuiten richting een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Overige informatie over dit product

Merk
Bio-Life
SKU
899341
EAN
5060016630139
Inhoud
350ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95