Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Bandafix Nr.3 knie 5 meter (1st)

1st
€ 11.78
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bandafix nr. 3 knie - 5 meter

Elastisch netverband.

Bandafix® staat garant voor snelle en zekere fixatie van o.a. wondverband zonder pleisters, tape of andere fixatiemiddelen. Zelfs op de meest moeilijk te verbinden lichaamsdelen is Bandafix® snel en eenvoudig te gebruiken. Ook wondinspectie en verband wisselen gaat simpel.

Bandafix® heeft een elasticiteit van tienmaal de oorspronkelijke breedte en tweemaal de oorspronkelijke lengte. Alle draden zijn individueel met elkaar verbonden. U kunt daardoor waar u maar wilt openingen in Bandafix® knippen zonder dat het materiaal gaat rafelen.

Bandafix® veroorzaakt geen obstructie van de bloedcirculatie of huidirritatie en door de wijdmazigheid wordt transpiratie niet belemmerd. Bandafix® blijft neutraal als het in aanraking komt met bloed, wondvocht, urine en water. Indien gewenst kan Bandafix® ETO, gamma of in een autoclaaf gesteriliseerd worden. Bandafix® bespaart tijd, is economisch in gebruik en comfortabel voor u en uw patiënt. Aan de rechterzijde van deze pagina treft u de beschikbare Bandafix® producten aan.

Fabrikant
Palmedic bV
Lichtenvoorde

01-2015

Overige informatie over dit product

Merk
Bandafix
SKU
901303
EAN
8717371740320
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95