Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Axe Shower gel excite (250ml)

250ml
€ 4.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

AXE Excite 3-in-1 Douchegel met de frisse geur van verse kokosnoot en zwarte peper. Voel je fris en ruik onweerstaanbaar.
• Ruik tot 12 uur lang onweerstaanbaar met AXE Excite 3-in-1 Douchegel
• AXE Excite 3-in-1 Douchegel voor lichaam, gezicht en haar
• Met de frisse geur van verse kokosnoot en zwarte peper
• De douchegel verwijdert bacteriën en houdt je tot 12 uur lang fris
• AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles
• Geniet je van deze geur? Probeer dan ook eens de AXE Excite Bodyspray
AXE Excite 3-in-1 Douchegel zorgt voor een verfrissende en relaxte verzorging en reiniging van je lichaam, gezicht en haar en laat je tot 12 uur onweerstaanbaar ruiken. AXE Excite Douchegel met de frisse geur van verse kokosnoot en zwarte peper, bevat 100% plantaardige moisturizers en is dermatologisch getest.
Hoe gebruik je het? AXE douchegel is eenvoudig in gebruik. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen, totdat het gaat schuimen en was jezelf verfrissend schoon. Spoel af en ruik de hele dag onweerstaanbaar. Met AXE douchegel start je de dag goed. Of je avond. Geniet je van deze geur? Probeer dan ook eens de AXE Excite Deodorant Bodyspray.
Heb je onze frisse, geüpdate look gezien? Dat is niet het enige wat er verbeterd is. Onze revolutionaire technologie met dubbele werking bestrijdt de geur veroorzakende bacteriën, waardoor je dag en nacht onweerstaanbaar ruikt. Dus wat er ook op je pad komt, je bent er klaar voor. Maak je geen zorgen, we hebben niet geknoeid met de klassieke AXE Excite geur. We weten dat die al perfect is. Bij AXE geloven we dat een van de sleutels tot aantrekkingskracht een onweerstaanbare geur is. Daarom zijn wij toegewijd om je de beste tools te geven om ervoor te zorgen dat, wanneer de gelegenheid zich voordoet, jij op je best ruikt. Van onze aftershave tot onze douchegel, van onze anti-transpirant tot onze deodorant, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aantrekkingskracht voor iedereen is. Het vernieuwde en verbeterde AXE. Zorg goed voor jezelf en voor onze planeet. Deze AXE douchegel is verpakt in een 100% gerecyclede en recyclebare fles. AXE streeft ernaar dat al onze verpakkingen in 2025 recyclebaar zijn of gerecyclede materialen bevatten.

Overige informatie over dit product

Merk
Axe
SKU
230819
EAN
8720181083020
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95