Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Attitude Nature+ Bulk2go Vloeibaar wasmiddel 160 beurten wild flowers (4ltr)

4ltr
  € 41.99
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vloeibaar Wasmiddel, 160 beurten, wild flowers

Fleur uw wasroutine op terwijl je zorgt voor het milieu met ATTITUDE Nature+ wasmiddel - Wilde bloemen. Nu beschikbaar in een praktisch bulk verpakking. Een geweldige manier om te besparen en opnieuw te gebruiken! Samengesteld uit enkel natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals groene thee extract. Ons wasmiddel is EWG VERIFIED™, ECOLOGO® gecertificeerd, biologisch afbreekbaar en bevat geen irriterende enzymen, waardoor het geschikt is voor de gehele familie, en veilig voor onze planeet!

Gemakkelijke bulk verpakking met 62% minder plastic dan de fles. Ontworpen om uw ATTITUDE fles na te vullen en opnieuw te gebruiken. Eco-vriendelijke verpakking: gemaakt van 100% recyclebare, BPA-vrije plastic zak en tapkraan. FSC-gecertificeerd.

Voor de doos: Om de tapkraan vrij te maken, duw de kartonnen flap naar binnen (druk op de binnenranden van de zone met stippellijn). Haal de tapkraan naar buiten door de opening en druk de flap terug om deze op zijn plaats te houden. Draai aan het tapkraantje om de uitstroom te regelen. Zorg ervoor dat de recipiënten die je wilt vullen schoon en droog zijn. Indien nodig, gebruik een trechter om de vloeistof gemakkelijker over te gieten. Voor het product: Zie tabel voor dosering. Voor hardnekkige vlekken, giet een kleine hoeveelheid rechtstreeks op de vlek en wrijf of laat weken voor het wassen. Controleer altijd de etiketten op speciale instructies. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

5%-15% anionische oppervlakte-actieve stoffen (natrium coco-sulfaat), 5%-15% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (decyl glucoside). Bevat ook: Water, natriumcitraat, natriumgluconaat, glycerine, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, hexylsalicylaat (bloemen), amylsalicylaat (bloemen).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+ Bulk2go
SKU
DN6435
EAN
626232480900
Inhoud
4ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95