Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Aromed Styraxa klovenolie (30ml)

30ml
€ 9.75
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Vooral vrouwen kunnen last hebben van pijnlijke kloven in handen en voeten. Handen zitten vaak in water waaraan afwasmiddel of allesreiniger is toegevoegd. De chemische bestanddelen hebben een uitdrogend effect op de huid. Daardoor kunnen er diepe scheurtjes ontstaan die lijken op de snee van een scherp mes. Ook als het in de winter extreem koud is, kunnen er kloven in de huid gevormd worden. In deze periode van het jaar is de lucht immers extra droog. Niet alleen buiten, maar ook binnen als de verwarming aan staat. Styraxa Huidolie bevat een combinatie van voedende en etherische oliën die de ruwe en schrale huid weer zacht en soepel maakt. Dit bevordert het herstel van de huid.

Maakt de huid weer zacht en elastisch
Styraxa Huidolie is samengesteld op basis van Goudsbloem, Arnica, Kamille en Benzoë. Deze plantaardige oliën worden over het algemeen beter en sneller opgenomen door de huid dan crèmes, zalven en balsems. De actieve ingrediënten verbeteren de stofwisseling van de huid, waardoor dode huidcellen sneller worden afgescheiden en vervangen door nieuwe huidcellen. Daarnaast versterkt Styraxa Huidolie de doorbloeding van de huid. De voedende en verzachtende bestanddelen dragen bij aan het behoud van een soepele en elastische huid. Daardoor zullen de kloven zich herstellen en wordt het ontstaan van nieuwe huidscheurtjes voorkomen. Styraxa Huidolie kan ook gebruikt worden bij wondjes, huidbeschadigingen, rode huid en huidschilfertjes.

- Voedt en verzacht de huid
- Zorgt voor behoud van de natuurlijke elasticiteit
- Ook geschikt bij huidbeschadigingen

Werkzame stoffen
Goudsbloemolie
Perzikpitolie
Tarwekiemolie
Benzoë
Kamille

Ingredienten
Glycine Soja Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Styrax Benzoic Gum, Propylene Glycol, Calendula Oficinalis Oil, Chamomilla Recutita Extract, Benzyl Benzoate, Tocopherol, Benzyl Cinnamate, Farnesol.

Allergenen
Benzoë

Gebruik
Styraxa Klovenolie twee tot drie maal per dag de huid van voeten, handen of ellebogen goed in masseren.

Bewaren op kamertemperatuur.
Naar opening 12 maanden houdbaar.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Overige informatie over dit product

Merk
Aromed
SKU
710203
EAN
8714139001464
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95