Skip to content
Meer dan 50.000 drogisterij artikelen!
Webshop keurmerk

Aromed Echina lipblaasjesolie (10ml)

10ml
€ 8.75
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Je mond is best wel een kwetsbaar orgaan. Dit is de grootste opening in je lichaam en is dus gemakkelijk toegankelijk voor allerlei ongunstige virussen en bacteriën. Er kunnen dan ook heel wat problemen optreden in de mondholte. Denk maar een aften, koortslip, bloedend tandvlees, pijnlijke tong, ontstoken mondhoeken en ontstekingen van de mond en keelholte. Met Echina Lipblaasolie kun je uiteenlopende klachten in en om de mond heel gericht bestrijden.
Aanstippen voor snel resultaat
Echina Lipblaasolie bevat Echinacea, pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Met het dopkwastje kan deze combinatie van etherische oliën direct op het probleemgebied worden aangestipt. Dit helpt bijvoorbeeld bij de verzorging van lipblaasjes, tongblaasjes en rode of witte plekjes in de mondholte. Echina Lipblaasolie is dubbel actief omdat het enerzijds het immuunsysteem van de mondholte activeert en anderzijds ontsmettend, pijnstillend en bacterie- en schimmeldodend is.
- Diep reinigend
- Maakt ruwe huid weer zacht en glad
- Zuivert de huid
- Verzachtend

Bevat
Echinacea tinctuur
Pepermunt
Salie
Tea tree
Kruidnagel

Ingredienten
Alcohol, echinacea purpurea extract, mentha peperita oil, salvia lavandulaefolia oil, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene, eugenol, linalool, eugenia caryophyllus leaf oil.

Allergenen
Pepermunt
Salie
Tea tree
Kruidnagel

Gebruik
Echina Lipblaasolie altijd eerst schudden voor het gebruik. Met het dopkwastje de koortslip of aften aanstippen. Deze behandeling mag je tot 8 keer per dag herhalen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Bewaren op kamertemperatuur.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. 
Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.

Overige informatie over dit product

Merk
Aromed
SKU
636981
EAN
8714139001549
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95